пʼятниця, 19 вересня 2014 00:39

"Динамо" на старті ЛЄ розгромило португальський "Ріу Аве"

"Динамо" на старті ЛЄ розгромило португальський "Ріу Аве"

Київське "Динамо" успішно стартувало у груповому етапі Ліги Європи. "Біло-сині" розгромили португальський "Ріу Аве" з рахунком 3:0. Андрій Ярмоленко передав португальцям український "привіт", забивши на 20-й хвилині дальнім вистрілом з лівої.

 

Незабаром динамівці вдруге засмутили Кассіо дос Анхоса. Тепер з-за меж штрафного до мяча приклався Юнес Беланда. Сфера рикошетом від захисника полетіла у лівий нижній кут воріт.

У другому таймі Беланда знову зарядив свою гармату, та цього разу голкіпер став на шляху м'яча, але втримати його не зміг. Першим до сфери підскочив Артем Кравець, холоднокровно розібрався з воротарем і потужно запустив м'яч у сітку.

Португальці мали мегашанс трішки реабілітуватися в рідних стінах. На 86-й хвилині м'яч після удару Вакасо відлетів від хрестовини.

2 жовтня "Динамо" на "Олімпійському" прийматиме румунський "Стяуа", який просто зрівняв із землею данський "Ольборг" - 6:0.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" на старті ЛЄ розгромило португальський "Ріу Аве"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі