вівторок, 30 серпня 2011 17:21

"Динамо" має підписати бразильського півзахисника і колумбійського форварда

"Динамо" має підписати бразильського півзахисника і колумбійського форварда

Потенційні новачки "Динамо" - 19-річний бразильський півзахисник Дуду з "Крузейру", здатний однаково успішно грати на правій бровці і в центрі поля, і 20-річний колумбійський форвард Андрес Ескобар з "Депортіво" (Калі) - прилетять в українську столицю у вівторок, щоб пройти медобстеження, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

Як повідомляє "СЭ в Украине", передбачається, що придбанням двох цих футболістів, яким у разі успішного проходження медкомісії запропонують п'ятирічні контракти, буде поставлена крапка у літній трансферної кампанії "Динамо".

За даними колумбійських ЗМІ, Ескобар буде отримувати в "Динамо" півмільйона євро в рік плюс 300 тисяч бонусу за певну кількість голів. В "Депортіво" на його рахунку в 31 грі 3 м'ячі і 8 гольових пасів. Гравець відомий прізвиськом Манго, яке отримав за любов до цього фрукту, і непростим характером.

Тренер молодіжки колумбійської виключив його зі складу на ЧС за те, що він зажадав додаткові вихідні після турніру в Тулоні.

У той же час, всупереч інформації, яка з'явилася напередодні про те, що 21-річний гравець "Бурсаспора" і збірної Туреччини Серджан Йилдірім приїжджає до Києва для оформлення контракту з "Динамо", цього футболіста в столичному клубі не чекають. Йилдірім входив у розширений список претендентів на поповнення команди Юрія Сьоміна, але його кандидатуру відхилили в зв'язку з серйозною травмою коліна.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" має підписати бразильського півзахисника і колумбійського форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі