середа, 06 листопада 2013 14:59

"Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець" дізналися арбітрів у Лізі Європи

"Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець" дізналися арбітрів у Лізі Європи
Француз Клеман Турпен розсудить матч "Тун" - "Динамо" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Комітет арбітрів УЄФА оголосив призначення арбітрів на матчі 4-го туру групового турніру Ліги Європи.

Поєдинок між швейцарським "Туном" і "Динамо", який пройде на "Арена Тюн" (вміщує 10 тисяч глядачів), буде судити французька бригада арбітрів на чолі з 31-річним Клеманом Турпеном, повідомляє офіційний сайт киян.

Турпен обслуговує матчі французької Ліги 1 з сезону 2008/2009, з 2010-го року є арбітром ФІФА. З "Динамо" і "Туном" досі не перетинався. А от українські вболівальники напевно запам'ятали француза, оскільки саме він обслуговував в жовтні 2012 року в Кишиневі матч відбіркового раунду чемпіонату світу між Молдовою та Україною (0:0). В середині другого тайму зі зрозумілих тільки йому причин Турпен скасував гол Андрія Ярмоленка.

Асистентами Турпена в майбутньому матчі будуть Ніколя Дано та Ерік Дансо. Функції додаткових асистентів покладені на Олів'є Туаля і Бенуа Бастьєна. Четвертий арбітр - Фреджі Харшана.

Нагадаємо, що стартовий свисток у матчі "Тун" - "Динамо" прозвучить о 22:05 за київським часом.

Арбітром матчу "Дніпро" - "Пасуш Феррейра" призначений фін Антті Мунукка. Він народився 3 березня 1982 року. З 2010-го року має міжнародну категорію, і з того часу поступово піднімається по ієрархічній драбині арбітрів. Має у своєму досвіді вже цілий ряд матчів групових раундів єврокубків і відбірних поєдинків збірних.

Асистентами Мунукка будуть Матті Хейнінен і Ян-Петер Аравірта, додатковими асистентами - Матіас Гестраніус і Денніс Антамо. Резервний арбітр - Юкка Хонканен.

Делегатом УЄФА на матчі буде Євген Трацюк з Білорусі, суддівським спостерігачем - грек Кірос Вассарас, пише сайт "Дніпра".

Гру "Лудогорец" (Разград, Болгарія) - "Чорноморець" проведуть судді зі Швеції:

арбітр - Стефан Йоханссон; асистенти - Даніель Густавссон, Йоакім Флінк; четвертий арбітр - Магнус Сьоблом; додаткові асистенти - Мартін Стромбергссон, Андреас Екберг.

Делегат УЄФА - Іраклі Накаїдзе (Грузія). Суддівський спостерігач УЄФА - Ніл Беррі (Англія).

Нагадаємо, матч відбудеться 7-го листопада у Софії на національному стадіоні "Васіл Левскі" і почнеться о 20-00, повідомляє сайт "Чорноморця".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець" дізналися арбітрів у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі