пʼятниця, 28 листопада 2014 15:11

"Динамо" - це один із претендентів на перемогу у Лізі Європи" - Укра
2

Фото: Ірина Козюпа

Футболіст португальського "Ріу Аве" Укра розповів, як отримав своє прізвисько. Справжнє ім'я гравця — Андре Монтейро.

"Укра — це жартівливе прізвисько, яке мені дали ще в дитинстві. У мене було світле волосся і світлий колір обличчя. Друг сказав, що я виглядаю, як українці. Так я став Укра. Коли люди чують моє прізвисько, то справді думають, що я з України. В нас було багато жартів на цю тему перед матчем з "Динамо".

У команді мене всі називають Укра. Дехто навіть не знає мого справжнього імені. Тільки сім'я кличе мене Андре", - сказав португалець.

Вчора "Динамо" впевнено перемогло "Ріу Аве" з рахунком 2:0 і достроково вийшло у плей-офф Ліги Європи.

"Ми втратили шанси на вихід з групи, але хотіли показати, що можемо грати у хороший футбол. Ми побачили над чим потрібно ще працювати.

Ми створювали моменти біля воріт суперника, але не змогли їх реалізувати. Нам не вистачає досвіду матчів такого рівня і проти таких сильних суперників. "Динамо" — найкраща команда в нашій групі. Кияни — одні з претендентів на перемогу у Лізі Європи (до речі, фінал турніру пройде у Варшаві).

В будь-якому разі, ми пишаємося виконаною роботою у цьому матчі і нашою грою. Для нас участь у груповому етапі Ліги Європи — це фантастичний досвід. "Ріу Аве" вперше грає у цьому турнірі. Всі речі для нас були в новинку. Нам сподобалося виступати в Європі. Будемо старатися знову завоювати право грати в єврокубках.

Погодні умови (під час матчу температура повітря була п'ять градусів морозу)? У Португалії під час нашої першої зустрічі з "Динамо" був дуже сильний вітер. В таким умовах важче грати. У Києві було доволі прохолодно, але це не створювало нам якихось незручностей. Ми маємо грати у футбол при будь-яких умовах", - сказав Укра.

Додамо, що в "Ріу Аве" чимало гравців мають цікаві імена. За команду виступають Андре Вілаш-Боаш, Боатенг, Джонні, Алвеш, Марсело і навіть Принс.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" - це один із претендентів на перемогу у Лізі Європи" - Укра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі