четвер, 30 жовтня 2008 17:48

Динамівці про кубковий матч з "Зорею"

У матчі Кубка України проти "Зорі" "Динамо" грало не основним складом. На поле вийшли молоді футболісти, а також ті, хто в останні місяці має мало ігрової практики.

Лідери команди, які отримали в середу вихідний, не залишили партнерів без підтримки. Звичне місце на трибуні зайняв Олег Гусєв, який, відновлюючись після травми, не пропускає жодного домашнього матчу. Також за поєдинком з луганчанами спостерігали Олександр Алієв, Папе Діакате (разом із сім"єю), нещодавній ювіляр Тарас Михалик і Огнен Вукоєвіч.

Папе Діакате, захисник "Динамо":

- Зараз у нас створена блискуча команда. Тільки видатні клуби мають два рівноцінних склади, які однаково добре можуть вирішувати поставлене на матч завдання. Зараз у нас найкраща молодіжна команда в Україні, тому ми можемо відпочити і не хвилюватися за результат. Останнім часом проводимо ігри кожні три дні, тому нам просто необхідний хоча б короткий відпочинок.

Я навіть радий, що пропускаю цю гру, оскільки можу приділити більше часу сину, доньці і дружині, разом з якою ми сьогодні прийшли на стадіон. Дружина захоплюється футболом з тих пір, як ми познайомилися, і я дуже радий цьому, адже дуже важливо, щоб близька людина розділяла інтереси і розуміла тебе. Вона дуже хвилюється, коли я отримую жовті або червоні картки, тому прагну її не турбувати (посміхається).

Огнен Вукоєвич, півзахисник "Динамо":

- Отримав задоволення, спостерігаючи за грою хлопців. Добре, що вдалося перемогти. Гадаю, цього сезону ми завоюємо як Кубок України, так і золоті медалі чемпіонату. Якщо ми хочемо цього досягти, в кожній грі маємо викладатися на всі 100%. Тому проблем з тим, щоб знайти мотивацію на матчі навіть з не найсильнішими суперниками, в нас немає.

Тарас Михалик, захисник "Динамо":

- Я б не сказав, що в матчі все стало зрозумілим уже в середині першого тайму. Гра була достатньо важкою. Ми прагнутимемо перемогти в іграх, які залишилися, включаючи і фінал. Як відзначав день народження? Свята не було. В команди був заїзд на базу перед матчем.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Динамівці про кубковий матч з "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі