понеділок, 09 лютого 2009 15:15

Діакате серйозно травмований

Автор: football.ua
  Діакате
Діакате
У матчах Кубка УЄФА із "Валенсією" "Динамо" вимушено буде обійтися без послуг провідного центрального захисника Папе Діакате.

У п"ятницю в Марбельї в спарингу з чемпіоном Росії "Рубіном" (1:0, Алієв) сенегалець отримав травму меніска і, не виключено що, вибув до кінця сезону.

"У мене все чудово, - спершу обнадіяв нас Папе, якому ми додзвонилися вчора до Іспанії. - Якщо не брати до уваги травму... Я вибув на п"ять-шість місяців. 14 лютого вилітає до Бельгії на операцію. Якщо реабілітація пройде вдало, можливо, я зіграю через чотири місяці".

"Можливо навіть, у фіналі Кубка УЄФА (20 травня в Стамбулі. - авт.). А поки на моїй позиції можуть зіграти Сабліч, Юссуф, який після невеликого пошкодження, думаю, почне тренуватися через тиждень. Є молоді перспективні хлопці".

"Я хотів зробити пас, відчув тиск із боку суперника, не пам"ятаю, кого саме, але точно не Реброва, і тут відчув сильний біль та почув ось такий звук: "Так". Я одразу зрозумів, що це серйозно", - згадує той момент Папе.

football.ua, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Діакате серйозно травмований». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі