середа, 01 липня 2009 08:54

Девід Хей готовий битися з Кличком в Україні

Девід Хей готовий битися з Кличком в Україні

Британець Девід Хей не втрачає надії отримати шанс на поєдинок за чемпіонський титул у важкій вазі і після того, як у нього зірвався призначений на 20 червня поєдинок з Володимиром Кличком, він має намір домовитися про зустріч із старшим братом Володимира, чемпіоном WBC Віталієм Кличком.

І для того, щоб досягти угоди з Віталієм, він готовий дати згоду на проведення їх очного поєдинку на батьківщині братів Кличків, в Україні.

"Для нас не має значення, де проходитиме поєдинок, - сказав менеджер і тренер Хея Адам Бут. - Поки рано про що-небудь говорити, ми ведемо переговори в різних напрямах і ще багато що треба обговорити. Я просто роблю все можливе, щоб цей бій відбувся".

Тим часом, наш чемпіон продовжує вести переговори у всіх напрямах. А пріоритетом як і раніше є Валуєв - володар чемпіонського поясу WBA. Єдиного, якого поки немає в колекції братів Кличків.

За матеріалами Mirror, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Девід Хей готовий битися з Кличком в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі