понеділок, 06 вересня 2010 13:13

Девіч і Федецький можуть не зіграти з Чилі

Девіч і Федецький можуть не зіграти з Чилі

Збірна України, зігравши в суботу у Лодзі товариський матч зі збірною Польщі (1:1), до Києва повернулася в ніч на неділю, а вже о 12 годині вчорашнього дня національна команда вийшла на відновлюване тренування.

Наставник збірної Юрій Калитвинцев не надав гравцям вихідний, оскільки, нагадаємо, вже завтра, 7 вересня, його підопічних чекає черговий товариський матч - проти збірної Чилі.

Ніхто з футболістів розташування збірної не залишив, всі готуються до майбутнього поєдинку. Більш того, як уже повідомлялося, з розташування молодіжки в національну команду приїхали захисник Ярослав Ракицький з "Шахтаря" та Євген Коноплянка з "Дніпра".

Правда, під питанням участь у матчі з Чилі нападаючого Марко Девіча і захисника Артема Федецького. "Вони відправилися на консультацію в клініку, у них травми", - розповів один з тренерів збірної України Олександр Хацкевич.

Що стосується підготовки до матчу з чилійцями, то вчора після обіду тренерський штаб української національної команди вивчав особливості гри чилійців за трьома DVD-дисками з їхніми іграми, а сьогодні на теорії, крім роботи над помилками у матчі з Польщею, тренери розкажуть гравцям і про те, як грати проти наступного суперника.

Нагадаємо, що матч Україна-Чилі відбудеться завтра, 7 вересня, в Києві, а по ТБ його покаже телеканал Інтер.

За матеріалами Korrespondent, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Девіч і Федецький можуть не зіграти з Чилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі