понеділок, 19 березня 2007 18:53

Дешам посварився з тренером збірної Франції

  Давід Трезеге
Давід Трезеге

Головний тренер туринського "Ювентуса" Дідьє Дешам, 38 років, різко розкритикував свого колегу Раймона Доменека, головного тренера збірної Франції, повідомляє football.ua.

Причиною такої критики - Доменек не викликав до національної збірної нападника "Ювентуса" Давіда Трезеге, 29 років.

- Коли Доменек каже, що не запросив Трезеге з причини невідповідності рівня Серії В та збірної, то це випад і в сторону гравця, і в сторону клубу. Тренер збірної Франції забуває, що "Ювентус" залишається топ-клубом за європейськими мірками, - заявив Дешам.

- Якщо слідувати його логіці, то Каморанезі, Божинов, Буффон та Дель П"єро не повинні викликатися в свої збірні, - додав тренер "Ювентуса".

Давід Трезеге, із-за якого й почалася перепалка, перейшов до "Старої Синьйори" після Євро-2000 з "Монако". За ці роки він став найрезультативнішим іноземцем "Юве" за всю історію (130 голів).

Після того як "Ювентус" дискваліфікували та відправили до Серії В, гравець не горів бажанням залишитись в команді. Під час міжсезоння очікується, що Давід перейде в інший європейський гранд. Ним цікавляться "Барселона" та "Ліверпуль.

Зараз ви читаєте новину «Дешам посварився з тренером збірної Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі