пʼятниця, 10 жовтня 2008 16:22

Дем"яненка сватають в "Дніпро" і в клуби з Кіпру

Колишній наставник бакинського "Нефтчі" Анатолій Дем"яненко, схоже, вже близький до визначення своєї подальшої долі.

Досвідчений український фахівець вже давно веде активні переговори з українськими клубами, серед яких не раз називався "Дніпром", проте з недавніх пір Дем"яненко отримав вигіднішу пропозицію з Кіпру.

У розмові з журналістами екс-наставник "Динамо" відзначив, що він поки не зважився на переїзд в нову для нього країну. "Варіант працевлаштування на Кіпрі з"явився відносно недавно.

Вони вийшли на мене і запропонували достатньо вигідні умови для роботи. Не можу назвати клуб, але відзначу, що це амбітна команда. Керівництво ставить перед колективом чемпіонські завдання, тому роботи там буде багато", - розповідає Анатолій Васильович.

"Чесно кажучи, мене трохи здивувала ця пропозиція, адже я ніколи не міг навіть уявити, що можу працювати на Кіпрі. Мені знадобиться багато часу для роздумів, треба вирішити, що мені дасть ця поїздка. До цих ведуться переговори і з українськими клубами і навіть не знаю, як вчинити", - резюмував Дем"яненко.


football.ua
Зараз ви читаєте новину «Дем"яненка сватають в "Дніпро" і в клуби з Кіпру ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі