середа, 03 серпня 2011 16:50

Дельфін забив гол "Барселоні"
8

Дельфін з океанаріуму Маямі забив гол у ворота голкіпера іспанського футбольного клубу "Барселона" Віктора Вальдеса. Дельфін успішно виконав "пенальті", відправивши м'яч у лівий верхній кут воріт, встановлених в басейні. Вальдес відбити удар тварини не зміг.

Футболісти "Барселони" відвідали океанаріум Маямі в рамках передсезонного туру по США. Кілька гравців іспанського клубу поплавали разом з дельфінами в басейні, а потім один з мешканців океанаріуму виконав декілька "пенальті", повідомляє іспанське агентство EFE. Чи вдалося Вальдесу відбити хоча б один удар, не уточнюється.

"Барселона" в рамках північноамериканського турне проведе ще два товариських матчі. 4 серпня іспанці зіграють з мексиканським "Чівасом" з Гвадалахари, а 6 серпня - з "Америкою" з Мехіко.

Перший офіційний матч сезону-2011/12 каталонці зіграють 14 серпня - у зустрічі за Суперкубок Іспанії "Барселона" зіграє з мадридським "Реалом".

 

Зараз ви читаєте новину «Дельфін забив гол "Барселоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі