четвер, 02 серпня 2012 11:55

"Ця "бронза" для мене, як "золото": Олена Костевич оформила дубль на Олімпіаді
14

"Фінал видався дуже важким" - Олена Костевич
Фото: ФОТО: noc-ukr.org

У стрільбі з малокаліберного пістолета Олена Костевич виборола другу бронзову медаль Ігор ХХХ Олімпіади.

"Фінал видався дуже важким, - зізналася Олена. – Якщо ви звернете увагу, то у вирішальний раунд стрільби з малокаліберного пістолета із тих, хто виступав у фіналі зі стрільби з пневматичного пістолета, пробилися тільки я і сербка Зорана Арунович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Костевич виграла другу бронзову медаль Олімпіади

Малокаліберний пістолет – це не моя вправа. Я люблю довго вицілювати, а тут треба все робити швидко. Довгий час старалася "підтягнути" цей вид програми, проте не виходило. Успіхи і титули прийшли тільки в цьому олімпійському циклі".

За словами Олени Костевич, навіть у невдалій фінальній серії вона продемонструвала "кучність" результатів. Проте все-таки зробила невелику технічну поправку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Костевич принесла Україні першу олімпійську медаль Лондона

"Після невдалих пострілів мені стало психологічно легше, - розповідає про свій стан під час напруженої боротьби Олена. - Ця "бронза" для мене, як "золото".

Одразу після закінчення фіналу президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка особисто привітав спортсменку.

Зараз ви читаєте новину «"Ця "бронза" для мене, як "золото": Олена Костевич оформила дубль на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі