четвер, 17 лютого 2022 14:50

Що потрібно знати про наступного суперника "Динамо" в Юнацькій лізі УЄФА

Що потрібно знати про наступного суперника "Динамо" в Юнацькій лізі УЄФА
"Спортинг" четвертий раз виступає у Юнацькій Лізі УЄФА. Фото: ФК "Спортинг"

У матчі 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА "Динамо" зіграє проти португальського "Спортинга". Протистояння складатиметься з однієї гри.

Що потрібно знати про суперника киян?

Четвертий виступ у Юнацькій лізі УЄФА. "Спортинг" виступає вчетверте на юнацькій міжнародній арені. Один раз завдяки чемпіонству дорослої команди й іще три завдяки чемпіонству в юнацькій першості. Тільки в цьому сезоні "леви" змогли вийти до плейофу Юнацької ліги.

Успішна гра в поточному сезоні. "Спортинг" посів перше місце в групі з "Аяксом" і "Боруссією" Дортмунд. Це одні з найсильніших команд на юнацькому рівні в Європі.

Вдалі виступи на батьківщині. Суперник "Динамо" 17 разів перемагав у юнацькому чемпіонаті Португалії. У поточному сезону "Спортинг" фінішував другим у регулярному чемпіонаті й вийшов до фінальної стадії плейофу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно знати про головні таланти "Динамо"

Молодий тренер. Очолює команду 33-річний Педру Коелью, який грав за лісабонський клуб на дитячому та юнацькому рівнях, а в ролі тренера згодом працював у "Белененсеші" та академії "Спортинга". Під його керівництвом команда "Спортинга" U15 двічі поспіль вигравала чемпіонат Португалії.

Без явного лідера. У Юнацькій лізі УЄФА "леви" забили 11 голів, але жоден гравець не може похвалитися лідерством. Найкращі бомбардири Матеуш Фернандеш і Шерміті мають два голи кожен. У "Спортинга" немає явного лідера. Небезпека може прийти від кожного гравця.

Ставка на молодь. У команді вистачає юних гравців. Фернандешу, Шерміті, Ламбі та Травассушу менш як 18 років. Родріро Рібейро - 16 років.

Швидка й мобільна команда. Гравці "Спортингу" добре працюють із м'ячем. Намагаються вести гру в матчі. Психологічно стійкі й тактично грамотні.

Матч "Динамо" - "Спортинг" відбудеться увКиєві 2 березня. Початок матчу о 17:00. Звіт про гру читайте на нашому сайті.

На попередній стадії "Динамо" перемогло чемпіона Іспанії серед 19-річних "Депортіво".

У чемпіонаті України команда Ігоря Костюка - на другому місці.

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати про наступного суперника "Динамо" в Юнацькій лізі УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі