субота, 27 жовтня 2012 11:17

"Чорноморець" переміг запорізький "Металург" завдяки голу Бурдужана

"Чорноморець" переміг запорізький "Металург" завдяки голу Бурдужана
"Чорноморець" на виїзді мінімально обіграв запорізький "Металург" ФОТО: chernomorets.odessa.ua

Одеський "Чорноморець" на виїзді виграв у запорізького "Металурга" з рахунком 1:0 в матчі 13-го туру української прем'єр-ліги.

Єдиний гол у матчі на 21-й хвилині забив румунський форвард "моряків" Лучан Бурдужан. Легіонер "Чорноморця" перехопив м'яч на половині поля суперників, обіграв двох захисників, вийшов на ударну позицію і переграв воротаря "Металурга".

У гостей були ще можливості вразити ворота "Металурга", однак у першому таймі Тейку виніс м'яч з лінії порожніх воріт запорізької команди, а за вісім хвилин до фінального свистка Бурдужан міг повторити свій гол, забитий у першому таймі, але румунові не вистачило точності в завершенні атаки.

"Команда будується, ми пробуємо, експериментуємо. Сьогодні всі повинні заспокоїтися: журналісти, фахівці. Справа в потенціалі команди. Звичайно, проблеми з організацією. У захисті - є, у півзахисті - є, в атаці - є, є невпевненість. Сьогодні вони показали максимум, адже перше місце в прем'єр-лізі має майстерність.

Я після гри потиснув усім руки, звинуватити хлопців у тому, що вони не старалися, я не можу. Просто переконався, з ким я працюю. Футболісти не винні, що у них такий низький рівень, низький потенціал.

Соболь от сподобався. Йому 17 років, він помиляється, але я його буду ставити, тому що він намагається, настирливий, бажання божевільне. Нехай грає. Взагалі я багато кому довіряв місце у складі, але більшість шансами не користується. Загалом, є багато проблем, будемо працювати", - сказав головний тренер запорізького "Металурга" Віталій Кварцяний в ефірі телеканалу "Футбол".

Україна. Прем'єр-ліга

13-й тур

Металург З (Запоріжжя) - Чорноморець (Одеса) - 0:1

Голи: Бурдужан, 21 (0:1).

Металург Запоріжжя - Руденко, Парцванія, Бойко, Тейку, Слім, Соболь, Рудика (Матеус, 26), Ашраф, Жуніор, Пуровіч (Лазарович, 61), Воронков (Каверін, 40).

Чорноморець - Безотосний, Фонтанелло, Андерсон, Бергер, Лео Матос (Бобко, 65), Бакай, К. Ковальчук, Зубейко, Політило, Джа Джеджу (Балашов, 89), Бурдужан.

Попередження: Бойко, 3; Парцванія, 8; Тейку, 57; Ашраф, 57; Соболь, 78; Лазарович, 90+3 - Бурдужан, 69; Безотосний, 73; Політило, 73.

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" переміг запорізький "Металург" завдяки голу Бурдужана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі