пʼятниця, 23 серпня 2019 00:20

Чому "Зоря" програла в Іспанії

Чому "Зоря" програла в Іспанії
Колишній форвард "Шахтаря" Факундо Феррейра зрівняв рахунок у матчі

"Еспаньйол" та "Зоря" провели перший матч останнього раунду кваліфікації Ліги Європи. Вольову перемогу здобула іспанська команда - 3:1.

Gazeta.ua визначила головні аспекти гри в Барселоні

Віктор Скрипник здивував свого візаві. Перед початком гри передбачалося, що господарі поляатакуватимуть позиційно, а луганчани гратимуть через контратаки. Але тренер "Зорі" образ тактику з високим пресингом та швидкими атаками. До такої сміливої гри української команди "Еспаньйол" просто не був готовий у першому таймі.

"Еспаньйол" недооцінив суперника. В попередніх раундах кваліфікації "Еспаньйол" легко обіграв швейцарський "Люцен" та ісландський "Стьярнан". Тому господарі розраховували, що проблем з 5 -ю команди минулого сезону чемпіонату України не буде. Підопічні Давіда Гальєго прокинулися тільки після пропущеного голу в кінці першого тайму.

В другому господарі збільшили темп гри, провели заміни. Віктору Скрипнику не було чим відповісти


"Еспаньйол" багато помилявся
. Господарі втрачали м'яч в середині поля, що давало гравцям "Зорі" додаткові можливості. Тільки от використати ці помилки підопічні "Скрипника" не змогли.

Команди грали без середини поля. Мяч майже не тримався у середині поля. Кожна з команда намагалася швидко переходити центр поля та наближатися до воріт суперника. "Еспаньйол" намагався налагодити позиційну атаку, а "Зоря" не притискалася до власних воріт, намагалася швидко контратакувати

"Зорі" не вистачило сил. Перший тайм луганчани виглядали дуже сильно, майже не даючи ніяких шансів супернику. В другому господарі збільшили темп гри, провели заміни. Віктору Скрипнику не було чим відповісти. Лава запасних у його команди доволі коротка. Не те що підсилити, а навіть освіжити гру не було ким.

Вирішальним став досвід. На початку другого тайму "Зоря" спокійно стримувала суперника. Зайвий дотик гравця української команди в середині поля призвідвдо атаки, яка завершилася голом. Потрібно було збити темп гри, заспокоїти гру. Такого гравця в складі "Зорі" не знайшлося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях "Зорі" та "Еспаньйола" до останнього раунду кваліфікації Ліги Європи

Матч –відповідь відбудеться 29 серпня у Запоріжжі. Початок гри о 20.00.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Зоря" програла в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі