понеділок, 03 листопада 2008 13:30

Чим займались гравці "Шахтаря" по дорозі в Португалію (ФОТО)
15

Близько 22:00 за київським часом лайнер з футболістами донецького "Шахтаря" благополучно приземлився в лісабонському аеропорту.

В будівлі лісабонського аеровокзалу на "Шахтар" чекала значна по кількості армія вболівальників – приблизно 30-40 чоловік. Більшість з них – колишні українські співвітчизники, що осіли зараз в Португалії. Вони були виряджені у футболки збірної України і донецького "Шахтаря".

Крім того, один із робітників аеропорту виявився теж вихідцем з України. Він побажав "гірникам", щоб ті каменя на камені не залишили від "Спортінга". Зібравши автографи у всіх бразильських легіонерів "Шахтаря", вболівальник на прощання побажав успіху "оранжево-чорній" дружині. Окрім любителів футболу до прильоту донецької делегації серйозну цікавість виявила місцева преса: від фотоспалахів, відеокамер і диктофонів буквально рябило в очах.



ФОТО: Прес-служба "Шахтаря"

















Зараз ви читаєте новину «Чим займались гравці "Шахтаря" по дорозі в Португалію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі