четвер, 21 травня 2009 02:08

Цікаві факти про фінал Кубка УЄФА

Цікаві факти про фінал Кубка УЄФА
Неповага до суперника.
Гравець "Вердера" Азіл показав свою неповагу до капітана "Шахтаря". Після того, як Даріо Срна збив суперника на полі і підійшов до того, щоб перепросити, протягнувши руку примирення – Азіл не подав руки і демонстративно відвернувся від Срни. Даріо сприйняв цей жест великим нахабством і став активно висловлювати супернику своє обурення. Результат - жовта картка.

Хитрі гірники.
Боротьба на другому поверсі в української команди, відверто кажучи, "не йшла". Наші гравці вигравали другий поверх дуже і дуже рідко. Високі німці просто зводили усі спроби українців навісити в штрафну нанівець. Проте, гравці "Шахтаря" опустили м"яч вниз, чим і призупинили атаки суперників.

Жадсон, Адріано та Вілліан забули як одягати футбольну форму.
Три зірки донецького клубу Жадсон, Адріано та Вілліан приймали привітання від Мішеля Платіні та інших офіційних персон у футболках одягнених задом наперед. Можливо, футболістам небуло коли дивитися за своєю формою, або гравці вирішили просто порозважати глядачів та один одного.

Привітання.
Одразу ж після фінального свистка володарі Кубка УЄФА 2009 винесли своїх дітей на поле, демонструючи цим, що перемогу вони присвячують саме їм.

Після отримання Кубка, гірники привітали президента клубу Рината Ахметова святковим підкиданням у повітря.

Цікаво, що в церемонії нагородження, Віктор Янукович був одним з найактивніших членів команди. Він дуже жваво розмахував руками вітаючи глядачів, що здавалося ніби Кубок виграли не футболісти, а сам Віктор Федорович.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Цікаві факти про фінал Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі