четвер, 26 квітня 2007 18:50

Черновецький вважає існування "Арсеналу" недоцільним

Київська міська рада ініціювала ліквідацію київського "Арсеналу". За таке рішення проголосувало 87 з необхідних 61 депутата. Таким чином, Київрада доручила Головному управлінню фізкультури і спорту Київської міської державної адміністрації зізвати позачергове зібрання акціонерів "Арсеналу". Також управління повинне включити на розгляд питання про припинення діяльності клуба шляхом його ліквідації. Після цього визначать ліквідаційну комісію, яка в свою чергу встановить порядок і строки ліквідації клуба, повідомляє Футбол.ua.

Ініціатором винесення цього рішення на розгляд Київради виступив мер Києва Леонід Черновецький. Перед голосуванням він підкреслив, що на утримання "Арсеналу" міський бюджет щорічно виділяв близько 40 мільйонів гривень.

Черновецький вважає існування "Арсенала" недоцільним. Однак зазначив, що поки існуватиме клуб, його співробітники отримуватимуть зарплату.

80 відсотків клуба належить комунальній власності Києва, 20 відсотків - учасникам самого клуба. Уставний фонд "Арсеналу" складає 11.8 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький вважає існування "Арсеналу" недоцільним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі