понеділок, 19 листопада 2007 16:27

Чергова відставка в клубі російської футбольної прем"єр-ліги

Головний тренер "Луч-Енергії" Сергій Павлов подав у відставку у зв"язку з невиконанням завдання на сезон. Ім"я його наступника буде названо пізніше, інформує www.sport.com.ua.

Павлов очолив "Луч-Енергію" три роки тому. За підсумками сезону 2005 команда завоювала путівку в прем"єр-лігу, яку залишила у 1993 році. Успішний виступ у вищій лізі визначив завдання на 2007 рік: отримати право виступати в Кубку УЄФА. Проте з перших же турів "Луч-Енергія" став терпіти невдачі, і долею команди стала боротьба за виживання. Лише після 29-го туру стало ясно, що далекосхідний клуб збереже прописку в прем"єр-лізі.

- На прощання хочу подякувати вболівальників "Луч-Енергії" і журналістам, які освітлювали життя команди, - сказав Павлов. - Владивосток - футбольне місто, яке повинне грати в прем"єр-лізі. Тут залишилася частинка моєї душі.

Раніше у відставку пішли два тренери клубів російської прем"єр-ліги - Анатолій Бишовець ("Локомотив") і Леонід Слуцкий (ФК "Москва").
Зараз ви читаєте новину «Чергова відставка в клубі російської футбольної прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі