пʼятниця, 20 червня 2008 19:22

Через голландських фанатів залізничники поміняли колір жилетів

Керівництво швейцарських залізниць розпорядилося замінити помаранчеві жилети залізничних працівників на жовті, щоб не дратувати голландських уболівальників на час проведення матчів Євро-2008.

Помаранчевий колір - традиційний колір голландської футбольної збірної.

Рішення про заміну жилетів було ухвалене після того, як в Берні група нідерландських футбольних фанатів почала переслідувати одягненого в помаранчевий жилет залізничника, прийнявши його за одного з "своїх".

"Ми видали жовті жилети тим нашим співробітникам, які працюють в районі Базеля, де зараз розміщені голландські вболівальники", - повідомив представник залізничного відомства Олівер Тамас.

"Деяких цей крок спантеличив, але ми вважаємо, що з погляду безпеки це необхідний захід", - зазначив він.

Раніше на подібний крок пішла поліція столиці Швейцарії - Берна, змінивши помаранчеві жилети на жовті під час проведення матчу за участі голландської збірної.

Після того, як всі футбольні матчі за участі Нідерландів в столиці країни завершилися, поліція Берна передала жовті жилети своїм колегам з Базеля - міста, в якому в суботу голландські футболісти зіграють з російськими.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Через голландських фанатів залізничники поміняли колір жилетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі