середа, 10 грудня 2008 15:06

Чемпіони світу з футболу серед бомжів попросили притулку в Австралії

Футболісти збірної Афганістану, які стали чемпіонами світу з футболу серед бездомних, попросили притулку в Австралії, де проходив цей турнір. Крім того, притулки попросили футболістки команди Ліберії, які зазнали поразки у фіналі жіночої частини змагань. В даний час спортсмени знаходяться в Австралії, повідомляє lenta.ru з посиланням на інформагентство DPA.

Офіційні представники оргкомітету турніру поки підтвердили інформацію про те, що притулку в Австралії попросили футболістки збірної Ліберії. Більшість з них не з"явилися на фінальний матч із Замбією (1:7), у зв"язку з чим їх довелося замінити австралійськими спортсменками.

Представник імміграційної служби Австралії підтвердив, що притулку попросили 15 чоловік. Чемпіонат світу з футболу серед бездомних завершився 7 грудня. Відзначимо, що чоловіча збірна Афганістану у фінальному матчі перемогла команду Росії з рахунком 5:4.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіони світу з футболу серед бомжів попросили притулку в Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі