понеділок, 22 вересня 2008 16:12

Чемпіон за версією WBC боїться фінансової кризи

На думку багатьох фінансових аналітиків криза на світовому фінансовому ринку ще не досягла свого дна, і складна ситуація там спостерігатиметься ще 6-12 місяців. Цим фактом стурбовані не тільки великі фінансові компанії та банки, але і люди, які своєю кров"ю та потім, у буквальному розумінні цих слів, добивалися свого фінансового благополуччя.

Як передає філіппінське видання Insidereports учора ввечері чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBC) у легкій вазі філіппінець Менні Пакьяо перервав підготовку до поєдинку з Оскаром Де Ла Хойа та терміново вилетів з Лос-Анджелеса на Філіппіни.

За інформацією видання Пакьяо стурбований впливом фінансової кризи, що вибухнула в США та вплинула на світові фінансові ринки, і хоче особисто впевнитися в тому, що його депозити, які знаходяться в одному з найбільших філіппінських банків, знаходяться у повній цілості. Передбачається, що вже у вівторок, після того, як Менні, на прізвисько "Термінатор", переконається в стабільності свого банку, він повернеться до Лос-Анджелесу та відновить підготовку до поєдинку.

Нагадаємо, бій між "Термінатором" Пакьяо та "Золотим хлопчиком" Оскаром Де Ла Хойа відбудеться в Лас Вегасе 6 грудня цього року.

"Багнет"

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон за версією WBC боїться фінансової кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі