вівторок, 27 грудня 2011 09:56

"Челсі" у третьому матчі поспіль зіграв у нічию
5

Фото: Reuters

"Челсі" і "Фулхем" зіграли в нічию з рахунком 1:1 у лондонському дербі, що пройшло на "Стемфорд Брідж" у понеділок у рамках 18-го туру чемпіонату Англії з футболу.

Два попередні матчі "Челсі" завершувалися з рахунком 1:1 - спочатку команда Андре Віллаш-Боаша не зуміла обіграти аутсайдерів з "Вігана", а потім розділила очки з "Тоттенхемом", який рветься до вершини. Віллаш-Боаш зважився на кадрові перестановки, поставивши в стартовий склад Френка Лемпарда і висунувши на вістря атаки Фернандо Торреса. "Фулхему" ж було потрібно реабілітуватися перед фанатами за розгромну поразку від "Манчестер Юнайтед" в попередньому турі (0:5).

На 17-й хвилині шанс відкрити рахунок отримав Деніел Старрідж, але м'яч після удару кращого бомбардира "Челсі" розминувся зі штангою. Через дев'ять хвилин біля протилежних воріт Мусса Дембеле пробив повз із достатньо вигідною позиції. Моментів, які можна було б без натяжки назвати гольовими, в першому таймі не було, і "Челсі", який володів ігровою перевагою, не зміг отримати від цього дивідендів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦСКА зіграє з "Реалом": результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

На самому початку другого тайму "Челсі" відкрив рахунок: на 47-й хвилині Хуан Мануель Мата з лінії штрафного майданчика точно пробив після скидки Торреса. Відповідь з боку "дачників" не змусила себе довго чекати. На 56-й хвилині Клінт Демпсі в падінні переправив м'яч у сітку, замкнувши простріл Брайана Руїса.

Пропущений гол змусив тренерський штаб "Челсі" міняти ігрову схему: Лемпард був замінений, а замість нього вийшов Флоран Малуда. Француз міг відзначитися майже відразу після появи на полі, але невдало розпорядився м'ячем, опинившись на "забійній" позиції після розіграшу кутового. Ще одна заміна пішла на 71-й хвилині: місце Старріджа зайняв Дідьє Дрогба. Через чотири хвилини івуарієць завершував небезпечну атаку "синіх", але скористався своїм шансом не краще, ніж Малуда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форвард "Челсі" підписав контракт з китайським клубом

Наприкінці зустрічі господарі поля посилили тиск на ворота суперника, але захист "Фулхема" і чудово гра голкіпера Девіда Стокдейла зуміли відстояти нічийний результат. Особливо небезпечним був постріл Дрогба під поперечину зі штрафного в доданий час, але Стокдейл впорався і з цією загрозою.

"Челсі", набравши 34 очки, займає четверте місце в турнірній таблиці прем'єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" у третьому матчі поспіль зіграв у нічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі