субота, 05 листопада 2011 12:24

Чеченські поліцейські зламали ребра футболістові "Краснодара"

Чеченські поліцейські зламали ребра футболістові "Краснодара"

Співробітники чеченської поліції побили нападаючого футбольного клубу "Краснодар" Спартака Гогнієва - про це ввечері в п'ятницю, 4 листопада, повідомляє "Чемпионат.com" з посиланням на власне джерело. Спортсмену зламали декілька ребер, крім того, на тілі у нього зафіксовані численні сліди побоїв.

За відомостями видання, конфлікт між поліцейськими і Гогнієвим виник в підтрибунному приміщенні грозненського стадіону, куди футболіст зайшов після вилучення з поля під час матчу "Краснодар" - "Терек". Співробітники правопорядку почали бити кийками спортсмена, після чого посадили його в поліцейський автомобіль і продовжили побиття там.

Відзначається, що Гогніев пройшов медичний огляд і зафіксував отримані травми.

Як повідомлялося раніше, що проходив 4 листопада в Грозному матч між молодіжними командами "Краснодара" і "Терека" був перерваний через бійку, що виникла на полі. Кілька футболістів отримали жовті картки, і Гогніев був видалений з поля. За однією з версій, футболіста "Краснодара" побили прямо на полі вболівальники "Терека" і співробітники охорони.

Разом з тим, міністр з фізичної культури і спорту Чечні Хайдар Алханов заявив, що Гогніева ніхто не бив, а сам він відмовлявся йти з поля і ображав вболівальників і керівництво Чеченської республіки, через що його довелося "примусово" відвести в роздягальню.

Матч був зупинений на 73-й хвилині за рахунку 3:0 на користь "Краснодара". Гра так і не була закінчена.

Зараз ви читаєте новину «Чеченські поліцейські зламали ребра футболістові "Краснодара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі