субота, 12 березня 2011 12:44

ЧЄ зі стрибків у воду. Український дует настрибав на "бронзу" в Турині

ЧЄ зі стрибків у воду. Український дует настрибав на "бронзу" в Турині

В італійському Турині продовжується чемпіонат Європи зі стрибків у воду.

10 березня розігрувалося два комплекти нагород - у чоловіків в стрибках з 3-х метрового трампліну та у жінок у синхронних стрибках з 10-и метрової вишки.

Український дует Юлія Прокопчук - Аліна Чапленко набрали у сумі 315,24 бали і стали бронзовими призерами чемпіонату Європи. "Золото" у росіянок Юлії Колтунової - Дар'ї Говор (322,26), "срібло" у німецького дуету Нори Субшинскі - Крістін Штойєр (317,76).

Наші дівчата мали всі шанси повторити свій срібний успіх минулорічного чемпіонату Європи в Будапешті.

До фінальної стадії у стрибках з 3-х метрового трампліну пробилися двоє наших спортсменів – Олексій Пригоров та Ілля Кваша з 6-м та 7-м результатом відповідно.

Не дивлячись на те, що програма Іллі була одна з найскладніших, цією перевагою йому не вдалося скористатися у повній мірі. Розпочав боротьбу наш спортсмен на відмінно, але середина програми виглядала невпевнено. То ж із набраною сумою 464,70 балів українець посів 5-ту сходинку турнірної таблиці. Олексій Пригоров після вдалої кваліфікації, у фіналі не зумів повторити свій результат і посів 11-е місце (398,85).

Чемпіоном і володарем олімпійської ліцензії на Олімпіаду в Лондоні-2012 став німець Патрік Хаусдінг (499,40). На другу і третю сходинку п'єдесталу піднялися росіяни Ілля Захаров (493,85) і Євгеній Кузнєцов (482,35) відповідно.

Зараз ви читаєте новину «ЧЄ зі стрибків у воду. Український дует настрибав на "бронзу" в Турині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі