субота, 14 січня 2012 15:11

"Це нашим сусідам з України дісталася слабка група!" - наставник збірної Польщі

"Це нашим сусідам з України дісталася слабка група!" - наставник збірної Польщі

Головний тренер збірної Польщі Францішек Смуда не згоден з твердженням про те, що його команда виявилася у найслабкішій групі Євро-2012. Нагадаємо, поляки потрапили до квартету "А", де їх суперниками будуть Росія, Чехія та Греція.

Більш того, наставник польської національної команди заявив, що в слабку групу потрапила друга господиня Євро-2012 - збірна України (нагадаємо, "жовто-сині" опинилися в компанії з Англією, Францією та Швецією).

"Це нашим сусідам з України дісталася слабка група! (Посміхається). На такому турнірі поганих команд бути не може. У нашій же групі є фаворит - Росія і три міцні збірні, здатні попсувати нерви будь-кому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Франція та Україна опиняться за межею плей-офф Євро-2012" - Мортенссон

Чому Росія фаворит? У цієї команди 5-6 гравців виступають в ЦСКА, стільки ж - у "Зеніті". Все, збірна готова! Зв'язки натреновані, всі один одного розуміють з півслова. А у нас базовим клубом вважається дортмундська "Боруссія", де грають три поляка. Граємо, можна сказати, з чистого аркуша.

Єдиний мінус у тому, що гравці ЦСКА і "Зеніту" протистоять один одному в чемпіонаті Росії. Але переваг у такій ситуації все одно більше. Адвокату нікуди не треба їздити, всі гравці вдома. А Погребняка та англійців можна дивитися по телевізору", - цитує Смуду "Советский спорт".

Зараз ви читаєте новину «"Це нашим сусідам з України дісталася слабка група!" - наставник збірної Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі