пʼятниця, 18 січня 2008 13:01

Чагаєв провів спаринги з футболістами "Шальке"

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBA Руслан Чагаєв, якому 19 січня потрібно захистити свій титул в бою з Меттом Скелтоном, провів спаринги з футболістами клубу німецької бундесліги "Шальке". Боксер провів декілька раундів з Джеральдом Асамоа і Марсело Бордоном.

Чагаєв відвідав тренувальний центр "Шальке", і наставник німецького клубу Мірко Сломка запропонував своїм гравцям провести тренування з використанням вправ, які зазвичай виконують боксери. В кінці заняття форвард збірної Німеччини Асамоа і бразильський капітан "Шальке" Бордон провели спаринги з Чагаєвим.

Узбецький боксер завоював титул чемпіона WBA 14 квітня 2007 року, перемігши росіянина Миколу Валуєва. З тих пір Чагаєв жодного разу не виходив ринг. 19 січня його суперником стане представник Великобританії Метт Скелтон, якому 23 січня виповниться 41 рік. Бій відбудеться в Дюсельдорфі, і всі квитки на цей поєдинок вже розкуплені.

Lenta.Ru
Зараз ви читаєте новину «Чагаєв провів спаринги з футболістами "Шальке"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі