середа, 25 грудня 2013 12:56

"Будівельник" виграв останній домашній матч року
22

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київський "Будівельник" впевнено обіграв дніпропетровський "Дніпро" у матчі Суперліги. Рахунок поєдинку 90:75 (18:13, 24:18, 23:21, 25:23). Це був останній домашній матч для команди Айнарса Багатскіса у календарному році.

Чинний чемпіон України вийшов на шосте місце в турнірній таблиці. "Дніпро" займає передостаннє місце. Наступний поєдинок "Будівельник" проведе на виїзді проти поточного лідера першості южненського "Хіміка". Дніпряни вдома приймуть "Азовмаш".

"Будівельник" діяв без Артура Дроздова та Даріуша Лавриновича, зате у старт повернувся Михайло Анісімов. Центровий "Будівельника" чудово провів поєдинок, набравши за гру 23 очки.

Наставник "Дніпра" Вальдемарас Хомічюс результатом матчу незадоволений.

"Добре, що не грав Лавринович. Нам здавалось, що буде легше, але вийшов Анісімов і показав свій клас. Щоб нарівних грати з "Будівельником" нам потрібно ще попрацювати. Сьогодні нам не вистачило майстерності у нападі. Ми не могли забити вільні м'ячі. Також нам потрібно більше впевненості у своїх діях."

Багатскіс відзначив гру своїх підопічних у першій половині зустрічі.

"У першому таймі ми діяли зібраніше. Проти таких команд, як "Дніпро" потрібно грати на максимальній концентрації, адже суперник діє агресивно. Ми маємо бути готові до неочікуваних дій у захисті та нападі і повинні приймати правильні рішення. У другому таймі ми почали посміхатися. Все-таки, католицьке Різдво і нам здалося, що ми Санта-Клауси і маємо дарувати супернику подарунку. Вони ними чудово скористалися. Нам потрібно грати у свій баскетбол неважливо проти якого суперника."

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" виграв останній домашній матч року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі