вівторок, 22 квітня 2008 15:09

Британський тенісист виграв перший матч в кар"єрі з 55 спроби

Британський тенісист Роберт Ді, який вже встиг отримати титул найгіршого гравця в світі, після 54 невдалих спроб нарешті виграв свій перший матч в кар"єрі.

Знаменна подія трапилася на турнірі серії "Ф"ючерс" в Іспанії. У кваліфікаційному турнірі 21-річний Ді обіграв Аржанга Дерахшані з США з рахунком 6:4, 6:3.

Свою одіссею Роберт Ді почав в квітні 2005 року в Мексиці. З тих пір впродовж трьох років він зазнавав однієї поразки за іншою і ніяк не міг здобути свою першу перемогу, навіть граючи на турнірах найнижчого рівня. Він ганявся за першою перемогою по всьому світу, від Сенегалу до Колумбії, але щастя знайшло його недалеко від Барселони.

Правда, радість молодого британця тривала недовго: після перемоги над американцем в першому колі він зазнав своєї ювілейної 55-ї поразки в другому раунді кваліфікації від поляка Артура Романовськи - 3:6, 1:6.

Ді заробив за свою кар"єру близько 2,3 тисяч доларів, а найвище місце в світовому рейтингу він займав в травні 2005 року, коли забрався на 1466-й рядок.

"Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Британський тенісист виграв перший матч в кар"єрі з 55 спроби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі