понеділок, 12 січня 2009 15:34

Бразильських братів-близнюків запрошують в збірну Португалії

Головний тренер збірної Португалії з футболу Карлуш Кейруш запросив в команду двох бразильців, які виступають за англійський "Манчестер Юнайтед" - братів-близнят Фабіо і Рафаеля. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на SkySports. 18-річні футболісти мають досвід виступів за юнацьку збірну Бразилії, але мають і португальське громадянство.

Кейруш протягом п"яти років працював помічником головного тренера "Манчестер Юнайтед" сера Алекса Фергюсона. Збірну Португалії Кейруш очолив влітку 2008 року.

Рафаель виступає на правому фланзі оборони, тоді як Фабіо грає на позиції лівого захисника. Пару Рафаель - Фабіо на батьківщині порівнюють з парою крайніх захисників Роберто Карлос - Кафу, які багато років грали в основному складі збірної Бразилії.

Рафаель і Фабіо виступали за юнацькі збірні Бразилії. На чемпіонаті світу 2007 року серед команд, складених з гравців не старше 17 років, обидва футболісти грали за Бразилію, яка вибула з боротьби на стадії 1/8 фіналу. Капітаном бразильської команди був Фабіо.

У складі "Манчестер Юнайтед" близнята дебютували літом 2008 року. Рафаель провів в чемпіонаті Англії сезону-2008/09 вісім матчів і забив один гол. Фабіо не зіграв жодної гри за основний склад "МЮ" через травму плеча.

Зараз ви читаєте новину «Бразильських братів-близнюків запрошують в збірну Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі