пʼятниця, 26 липня 2013 12:40

Боснієць пішки прийшов до стадіону "Баварії" через п'ять країн

Вболівальник мюнхенської "Баварії" Вахід Чехайя після перемоги команди у Лізі чемпіонів пройшов майже 1000 кілометрів від дому до стадіону улюбленого клубу. Про це повідомляє блог Dirty Tackle на Yahoo! Sports.

Фанат почав свій шлях 10 червня з боснійського міста Бугойно, а біля стадіону в Мюнхені опинився 22 липня. За цей час 45-річний Чехайа пройшов по території п'яти держав (Боснії і Герцеговини, Хорватії, Словенії, Австрії та Німеччини). Повідомляється, що весь час у дорозі Чехайя був одягнений у футболку "Баварії".

Після закінчення шляху боснієць звернувся до лікарні Мюнхена, оскільки травмував ноги під час довгої дороги. За час подорожі Чехайа схуд на 12,5 кілограмів. У зворотний шлях боснієць відправиться на автобусі.

У 2010 році Чехайя заявив, що дійде пішки до стадіону "Баварії", якщо команда вп'яте виграє Лігу чемпіонів. Однак тоді мюнхенці програли у фіналі міланському "Інтеру". Через два роки "Баварія" у вирішальному матчі поступилася лондонському "Челсі". 25 травня 2013 "Баварія" обіграла у фіналі дортмундську "Боруссію", уп'яте у своїй історії вигравши трофей. Після цього Чехайя вирішив виконати обіцянку.

Зараз ви читаєте новину «Боснієць пішки прийшов до стадіону "Баварії" через п'ять країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі