пʼятниця, 08 серпня 2008 11:33

Уболівальники київського "Динамо" звернулися до футболістів

Уболівальники київського "Динамо" звернулися з відкритим листом до футболістів свого клубу: "Цей лист адресований гравцям Великого Клубу Динамо Київ, тренерському складу і президентові Клубу - Ігорю Михайловичеві Суркісу і колишнім київським динамівцям. Ідея написати його виникла після прочитаних інтерв"ю деяких футболістів Динамо і після невиразної і "інфарктної" гри в матчі з Дрогедою Юнайтед.

Ми, уболівальники Динамо Київ, чекали офіційного матчу з московським спартаком довгих 14 років. Вчора наші мрії могли звалитися через помилки в обороні і недбалому відношенню до суперника. Але мабуть "футбольний Бог" все ж таки хотів побачити саме Динамо, а не Дрогеду в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів.

Ми просимо тренерський штаб провести серйозну розмову з футболістами Динамо напередодні матчу в Москві, розповісти історію протистояння двох клубів в рамках чемпіонату СРСР і кубку СРСР, розповісти про те, як важлива ця перемога для Києва. З того складу, що грав в 93/94 році в Динамо залишився лише Олександр Шовковський.

Ми просимо нашого Капітана і тренерський штаб пояснити насамперед легіонерам всю серйозність майбутнього матчу", - повідомляє в посланні уболівальників "Динамо" з організації White-blue, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники київського "Динамо" звернулися до футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі