понеділок, 16 червня 2014 11:16

Спецтема: Кубок світу-2014: на землі Пеле та Роналдо

Бойкот: футболісти збірної Хорватії образились на журналістів через голі знімки
7

Фото: 24sata.hr

На чемпіонаті світу з футболу у Бразилії гравці збірної Хорватії відмовилися спілкуватися з пресою - причиною стала публікація фотографій, на яких спортсмени купаються в басейні на базі команди у чому мати народила.

Повідомляється, що кілька фотографів сховалися у кущах біля бази хорватської команди і зробили ряд знімків, які згодом були викладені в Інтернет.

"Я не можу змусити гравців спілкуватися з вами після таких вчинків, - сказав журналістам тренер хорватів Ніко Ковач. - Як би ви себе почували, якби хтось виклав ваші фотографії у такому вигляді? Гравці твердо впевнені у тому, що не хочуть більше говорити з пресою, і я не знаю, коли це закінчиться. Весь світ бачив ці фото".

У стартовому матчі чемпіонату світу 12 червня хорвати поступилися бразильцям з рахунком 1:3. У наступному матчі підопічні Ковача зустрінуться в Манаусі з камерунцями.

Зараз ви читаєте новину «Бойкот: футболісти збірної Хорватії образились на журналістів через голі знімки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі