середа, 30 липня 2008 12:47

Богдан Шуст: "Львів" або "Динамо"?

Новий виток отримала історія із зірваним в останню мить переходом голкіпера "гірників" Богдана Шуста. Як виявилось, терпіння Богдана вичерпалось, і він прийняв тверде рішення змінити обстановку. Найзухвалішим "хижаком" виявився новачок Прем"єр-ліги - ФК "Львів".

- Ми дуже зацікавлені в тому, щоб Богдан грав у нас, - зізнався "Жизни" генеральний директор клубу Роман Лаба. - Переговори з "Шахтарем" почали вести ще до початку чемпіонату. На жаль, нам не вдалося залагодити всі деталі, проте ставити крапку в цій справі ми не збираємося. Тим більше що зараз вже сам Богдан не проти свого переходу. Отже тепер ми з новою силою включилися в боротьбу за нього і збираємося битися до останнього.

Проте куди саме поїде грати Богдан - загадка навіть для самого гравця. Адже "Львів" - не єдина команда, яка не проти дістати в свій склад один з найперспективніших голкіперів України. За воротарем пильно стежить і київське "Динамо", яке до цих пір не може підшукати гідної заміни Олександру Шовковському.

Трансферна вартість гравця складає 1 500 000 євро.

"Жизнь как она есть"

Зараз ви читаєте новину «Богдан Шуст: "Львів" або "Динамо"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі