неділя, 18 червня 2017 20:13

Відповідальний за чистоту українського футболу не побачив проблем з "договорняками" в УПЛ

Відповідальний за чистоту українського футболу не побачив проблем з "договорняками" в УПЛ
Баранка: "Жодних дивних рухів ставок в УПЛ не було". Фото: ffu.org.ua

Проблема договірних поєдинків у вітчизняному футболі не стосується української Прем'єр-ліги.

Про це глава комітету з етики та чесної гри ФФУ Франческо Баранка заявив в інтерв'ю виданню "Рейтинг букмекерів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-гравець збірної України звинуватив колишнього тренера "Динамо" в організації "договорняків"

"Зараз ми збираємося запровадити ряд модифікацій на наступний сезон. Коли ми почали роботу два місяці тому, то ми усвідомили, що УПЛ - це досить чистий чемпіонат. Протягом сезону невеликі моменти були, але після запуску роботи оновленого комітету жодних дивних рухів ставок в УПЛ не було. Ми продовжимо спостереження за елітним дивізіоном, але поки немає необхідності приймати якісь заходи до нього".

"Але ми точно маємо великі проблеми в Першій та Другій лігах, а також в чемпіонатах U-21 і U-19. Ми вирішили агресивно діяти в напрямку подолання цієї проблеми. З наступного сезону новостворені мною відділи будуть з першого дня моніторити ситуацію по всіх футбольних чемпіонатіах України".

"Також ми збираємося заборонити робити будь-які ставки всім, хто працює в футболі. Це стосується й родичів, тому що мова йде про заборону як пряму, так і непряму. Це правило буде логічним продовженням правила, що діє поки що, а саме заборона робити ставки на турнір, в якому береш участь", - сказав Баранка.

У квітні 14 екс-гравців "Металіста" були дискваліфіковані за участь в договірних матчах.

Зараз ви читаєте новину «Відповідальний за чистоту українського футболу не побачив проблем з "договорняками" в УПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі