вівторок, 25 вересня 2012 16:44

Блохін очолив "Динамо" - офіційно

Автор: ФОТО: fcdynamo.kiev.ua
 

Зірковий футболіст "Динамо", тренер національної збірної України Олег Блохін призначений головним тренером ФК "Динамо" (Київ). Контракт розрахований на чотири роки.

Як повідомив Олег Володимирович, керівництво Федерації футболу України з розумінням поставилося до його бажання очолити рідний клуб. Згідно з домовленістю, до двох найближчих матчів (12 жовтня, Молдова і 16 жовтня, Чорногорія) збірну України готуватиме Олег Блохін, після чого тренер зможе зосередитися на роботі в клубі.

У середу, 26 вересня, Олег Блохін буде представлений гравцям першої команди "Динамо".

Олег Володимирович замінив Юрія Сьоміна, якого звільнили 24 вересня. Російський фахівець залишив посаду на тлі невдалого виступу команди. У двох останніх матчах кияни програли з загальним рахунком 2:8.

Олег Блохін грав за "Динамо" в 1969-1988 роках. Разом з киянами він сім разів перемагав у чемпіонаті СРСР, п'ять разів ставав володарем національного кубка. Блохін двічі перемагав у Кубку володарів Кубків, у 1975 році нападник був визнаний кращим футболістом Європи.

Зараз ви читаєте новину «Блохін очолив "Динамо" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі