неділя, 28 квітня 2013 13:54

Блохін додивлявся на трибунах "ювілейний" матч Гусєва
23

Фото: Фото: football.ua

У суботу, 27 квітня, київське "Динамо" (Київ) обіграло дніпропетровську команду "Дніпро" на своєму полі з рахунком 2:0 в матчі 26-го туру чемпіонату України з футболу, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Обидва голи забив нігерійський півзахисник Лукман Аруна. Перший раз м'яч залетів у ворота дніпропетровців на початку першого тайму, другий раз - перед самою перервою.

Після цієї перемоги "Динамо" з 56 очками вийшло на друге місце в турнірній таблиці, і тепер буде чекати на результат матчу між "Шахтарем" і "Металістом", який відбудеться в неділю, 28 квітня, в Донецьку.

У матчі сталося два вилучення. Спочатку наставник "Динамо" Олег Блохін змушений був залишити технічну зону і відправитися на трибуни через бурхливу незгоду з діями арбітра Анатолія Жабченка. Трохи пізніше дніпрянин Віталій Мандзюк достроково відправився в роздягальню, отримавши другу жовтку картку, яка автоматично стала червоною.

Незадовго до матчу 30-річний ювілей відзначив півзахисник "Динамо" Олег Гусєв, про що нагадали фани, які вивісилі вітальний банер.

Зазначимо, що нічия у грі була б на руку харківському "Металісту", який в такій ситуації залишився б на другому місці в чемпіонаті, навіть програвши "Шахтарю".

Зараз ви читаєте новину «Блохін додивлявся на трибунах "ювілейний" матч Гусєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі