середа, 17 вересня 2008 20:01

Блаттер незадоволений рекламною кампанією чемпіонату світу

Президент ФІФА Йозеф Блаттер закликав організаторів ЧС-2010 з футболу розширити рекламну кампанію. Про це він заявив в середу в Йоханнесбурзі в рамках чотириденного інспекційного візиту в ЮАР - країну-господаря світової першості 2010 року і Кубка конфедерацій-2009, повідомляє Газета.Ру.

Питанням підготовки до Кубка конфедерацій тут приділялася найбільша увага. "На жаль, Йоханнесбургу не вистачає атмосфери очікування футбольного свята. Людям треба усвідомити, що зовсім скоро, вже наступного року тут пройде Кубок конфедерацій", - сказав Блаттер.

За його словами, організатори Кубка конфедерацій та чемпіонату світу повинні привернути якомога більше суспільної уваги до майбутніх турнірів. "Рекламні щити повинні з"явитися не тільки в ЮАР, але й по всьому світу: у аеропортах, наприклад. Так можна запросити на стадіони мільйони людей і показати, що ЮАР готова надати їм найтепліший прийом", - заявив президент ФІФА.

Незважаючи на недоліки в рекламній кампанії, Блаттер висловив захоплення підготовкою ЮАР до значущих футбольних подій. "Я в черговий раз переконався, що ця країна проведе відмінний чемпіонат світу", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Блаттер незадоволений рекламною кампанією чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі