вівторок, 07 червня 2011 12:04

Блан за шість хвилин "розібрав" Блохіна на "запчастини"
6

Фото: Фото: Reuters

У товариському матчі збірна Франції в Донецьку в кінцівці буквально "розірвала" команду України - 4:1.

У порівнянні з грою проти Узбекистану (2:0) Олег Блохін на матч проти Франції більш ніж на половину змінив склад. Місце у воротах зайняв П'ятов, а лінію захисту повністю склали гравці "Шахтаря". У півзахисті з'явилися Ротань і Назаренко, на вістрі атак виявилися Воронін і Девіч, які здорово відіграли у Києві. Лоран Блан вирішив повністю змінити склад, який виходив у відбірковому матчі до Євро-2012 з білорусами (1:1).

Перші 30 хвилин хвилини пройшли в рівній грі. Ближче до кінця тайму стало пожаркіше, в першу чергу біля воріт Манданди. Українці провели кілька непоганих атак, а неточний удар метрів з 20-ти Гусєва цілком міг стати результативним. А вже в додатковий час Гамейро ледь не пробив П'ятова.

На 53-й хвилині господарі вийшли вперед. Ротань поборовся за м'яч на брівці, віддав Вороніну, а Андрій відпасував Тимощуку. Останній зважився на удар метрів з 35-ти - Манданда залишився не при справах. Але через кілька хвилин Гамейро пройшов оборону українців і розстріляв Пятова.

У середині тайму Блан почав випускати на поле своїх основних гравців і за останні 6 хвилин гри гості забили відразу три м'ячі у ворота Пятова. Двічі відзначився Мартен і ще раз забив Кабул. 1:4, повідомляє turnir.ua. 

Зараз ви читаєте новину «Блан за шість хвилин "розібрав" Блохіна на "запчастини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі