пʼятниця, 11 липня 2008 19:01

Благополучне майбутнє Вінус Вільямс в ролі модельєра знаходиться під питанням

Компанія Steve&Barry"s, яка реалізує вроздріб продукцію лінії Eleven collection, створену тенісисткою Вінус Вільямс, близька до банкрутства.

Фірма, що базується в Нью-Йорку, має більш ніж 270 магазинів по всій країні. Представники Steve&Barry"s заявили, що до дефіциту фінансових коштів призвели декілька причин, викликані зокрема мінливістю ринку. Вони також повідомили, що в цей час розглядається можливість продажу компанії, щоб відшкодувати несплачений борг. У компанії вже пішли скорочення, і за короткий строк були урізані 172 ставки.

"З кожним днем працювати стає все важче в обставинах, що склалися", - сказано в офіційній заяві компанії Steve&Barry"s.

За прогнозами аналітиків, в найближчий час можуть закритися близько 100 магазинів цієї фірми, проте представники компанії наполягають, що всі до єдиного магазини працюватимуть за розкладом.

У магазинах компанії Steve&Barry"s, котра спеціалізується на продажі речей, ціна яких не перевищує 10 доларів, можна побачити не тільки одяг від Вінус Вільямс, але і Bitten collection від актриси Сари Джесіки Паркер, Starbury collection від гравця Національної баскетбольної асоціації (НБА) Стефона Марбері, Wonderwall collection від серфера Лайарда Хемілтона.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Благополучне майбутнє Вінус Вільямс в ролі модельєра знаходиться під питанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі