неділя, 18 травня 2008 12:53

БК "Київ" повів у фінальній серії з "Азовмашем"

БК "Київ" повів у фінальній серії з "Азовмашем"
Матчем в Києві вчора стартувала фінальна серія української Суперліги. Вже п"ятий сезон підряд у фіналі зустрічаються БК "Київ" і "Азовмаш".

Кияни за всіма параметрами переграли маріупольців. Це визнав і наставник "Азовмаша" Мехмет Бечіровіч. На його думку, головна проблема його підопічних в тому, що вони психологічно програли БК "Києву".

Тон зустрічі задав Маркус Фейсон, який вже за перші п"ять хвилин гри набрав 7 очок. Естафету підхопили капітан "вовків" Артур Дроздов і Пух Джеттер -  22:16 після першої чверті на користь господарів. А на велику перерву кияни пішли вже з істотним гандикапом в 14 очок - 49:35.

Просвітлення в грі баскетболістів "Азовмаша" сталося в третій десятихвилинці, в якій їм вдалося скоротити відставання до 6 очок. Але в завершальній четверті захист гостей дозволяв "вовкам" набирати легкі очки, в той час як самі маріупольці прості кидки не закидали.

Особливо засмучували "азовмашівців" Дроздов і Джеттер, які раз по раз розстрілювали корзину гостей з-за триочкової дуги. Словом, і в дальніх кидках кияни вчора були кращі (за матч вони реалізували 15 триочкових проти 8-ми "Азовмаша").

Підсумок зустрічі - 91:72 (22:16, 27:19, 15:20, 27:17) на користь "Києва". Рахунок в серії - 1:0.

Пух Джеттер в цій зустрічі набрав 28 очок і став найрезультативнішим баскетболістом зустрічі. Двома пунктами поступився йому Артур Дроздов.

Друга гра відбудеться 19 травня.

Наш спорт
Зараз ви читаєте новину «БК "Київ" повів у фінальній серії з "Азовмашем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі