четвер, 14 червня 2007 13:26

Білорусія націлилась на ЧС-2013 з хокею

Федерація хокею Білорусії відправила до Міжнародної федерації хокею (IIHF) заявку на проведення чемпіонату світу 2013 року, інформує www.gazeta.ru.

Керівництво ФХРБ відзначило:

- Для нашої країни було б великою честю прийняти міжнародне хокейне співтовариство на головному хокейному форумі. Ми гарантуємо проведення чемпіонату на високому рівні.

Крім Білорусії на проведення планетарної першості в 2013 році подали заявки Латвія, Угорщина і Швеція. Наступним кроком для націй-претенденток стане надання попереднього плану. Зробити це необхідно до кінця липня.

Остаточне рішення з цього питання буде винесена не на річному Конгресі IIHF, як це відбувається зазвичай, а на піврічному, який пройде у Ванкувері з 19 по 22 вересня поточного року. Таке перенесення пов"язане з тим, що на щорічних зборах, що проходять під час чемпіонату світу, буде приділено максимум уваги деталям святкування сторіччя Міжнародної федерації хокею.

Зараз ви читаєте новину «Білорусія націлилась на ЧС-2013 з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі