субота, 07 квітня 2007 17:37

Білорус Ковель "виковує" для "Карпат" перемогу

В минулому турі обидві команди зіграли внічию, причому суперниками "Карпат" і "Іллічівця" були донецькі клуби. Звісно, що більш сенсаційним стало те, що маріупольці змогли відібрати очки у "Шахтаря". Львівяни у грі проти "Металлурга" як мінімум заслужили на здобуття одного очка, яке і приніс команді Батіста, чітко реалізувавши пенальті.

В звітному поєдинку Батіста не забив, але зіграв як завжди дуже активно. Героєм матчу став білорус Ковель, який відзначається вже другий поєдинок поспіль. На 21-й хвилині Сучков сильно вибив м"яч на половину поля гостей, Батіста головою скинув його на Ковеля, новачок "Карпат", розібравшись з захисником, вийшов на побачення з Шуховцевим і пробив повз воротаря "Іллічівця" - 1:0.

Як виявилось потім, цей гол Ковеля виявився переможним. У другій половині гри маріупольцям вдалось заволодіти ініціативою, але голкіпер Налепа і захист львів"ян зіграли надійно. Ледь не єдиною слушною нагодую уникнути поразки не зміг скористатись Конюшенко на 82-й хвилині зустрічі. Помилився Петрівський і футболіст "Іллічівця" вийшов сам на сам з Налепою. Останній з ударом Конюшенко справився, а вже повторна спроба вразити майже порожні ворота вийшла невдалою.

"Карпати" - "Іллічівець" - 1:0 (1:0)

7 квітня. Львів. Стадіон "Україна".

Суддя: Евген Венгер (Київ).

"Карпати": Налепа, Федорів, Петрівський, Іщенко, Годвин, Шмаков (Платон, 46), Пшеничних, Сучков (Ситнік, 74), Кобин, Батіста, Ковель (Тимчишин, 90).

Головний тренер Олександр Іщенко.

"Іллічівець": Шуховцев, Олефір, Красноперов, Кулаков (Ара Акобян, 70), Мальцев, Малигін, Єсин, Мазуренко, Конюшенко, Кривошеєнко, Арам Акобян (Оберемко, 58).

Головний тренер Іван Балан.

Голи: Ковель (21).

Попередження: Мазуренко (18)




Зараз ви читаєте новину «Білорус Ковель "виковує" для "Карпат" перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі