субота, 21 червня 2008 09:15

Біліч: всі наші пенальтисти були впевнені в своїх силах

Головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч після чвертьфінального матчу Euro-2008, в якому його команда поступилася Туреччині в серії післяматчевих пенальті, зізнався, що йому ні в чому дорікнути своїм підопічним.

"Хочу привітати обидві команди з прекрасним футболом. Сьогоднішній матч показав, чому саме ця гра є найдраматичнішою і найпопулярнішою в світі. Мої футболісти сьогодні билися героїчно, і я не можу поскаржитися на жодного з них. Що стосується післяматчевих пенальті - кожен гравець нашої збірної, хто підходив до 11-метрової відмітки, був впевнений в своїх силах. Але пенальті - це лотерея", - заявив Біліч.

"Це був вже третій матч збірної Туреччини, виграний в такому екстремальному стилі. Якщо їм і далі так щаститиме, то вони цілком можуть вийти у фінал. Очевидно, що у турецьких футболістів достатньо майстерності, і в їх грі присутній елемент несподіванки, що так важливо у футболі. Туреччина вже показала, що вона здатна на все. Звичайно, у збірної Німеччини на один день відпочинку більше, та і додатковий час вкупі з серією пенальті виснажили турків. Але деякі футболісти збірної Туреччини відбули дискваліфікацію і повернулися в стрій, так що вони не здадуться без бою", - закінчив хорватський фахівець.

"Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Біліч: всі наші пенальтисти були впевнені в своїх силах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі