субота, 07 червня 2008 16:52

Біліч назвав склад на гру з австрійцями

Тренер збірної Хорватії Славен Біліч заздалегідь оголосив стартовий склад на матч з Австрією у першому турі групи В і відзначив, що не сумнівається в перемозі.

Перед від"їздом до Відня Біліч сказав, що використовуватиме ту ж схему, що і в недавніх товариських зустрічах з командами Молдови і Угорщини. Таким чином, з перших хвилин на поле стадіону "Ернст Хаппель" вийде наступний склад: Стіпе Плетікоса - Ведран Чорлука, Роберт Ковач, Йосип Шимуніч, Даніель Праньїч - Даріо Срна, Ніко Ковач (капітан), Лука Модріч, Ніко Кранчар - Младен Петріч, Івіца Оліч.

- Настрій чудовий, але напруга зростає. У хорошому сенсі, - відзначив Біліч. - Будьте упевнені, ми зробимо все, що у наших силах. Не підкачаємо. Ми обіграємо Австрію, оскільки зможемо контролювати хід зустрічі. У першій грі дуже важливий хороший старт, як у "Формулі-1". При всій пошані до жінок, найпрекрасніша річ на планеті - це футбол.

ru.euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Біліч назвав склад на гру з австрійцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі