середа, 23 січня 2013 18:59

"Бешикташ" орендує Мілевського, КПР звернув увагу на Кранчара

"Бешикташ" орендує Мілевського, КПР звернув увагу на Кранчара
Турецький гранд хоче взяти Мілевського в річну оренду ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Стамбульський "Бешикташ" не залишає спроб підписати нападника київського "Динамо" Артема Мілевського. Як повідомляє журналіст турецького видання Fotomac Севкет Асклан, глава футбольного комітету турецького клубу відправився до Києва для проведення завершальної стадії переговорів.

"Глава футбольного комітету "Бешикташа" Тамер Кіран прямує до Києва, щоб завершити роботу по трансферу Артема Мілевського. "Динамо" зробили пропозицію про оренду футболіста", - написав Асклан у своєму Твіттері.

Нагадаємо, 28-річний форвард був виставлений клубом на трансфер і в даний момент підтримує форму в другій команді "біло-сініх".

Тим часом головний аутсайдер англійської Прем'єр-ліги КПР має намір серйозно підсилитися в поточне трансферне вікно. Наставник команди Харрі Реднапп всерйоз задумався про трансфер півзахисника "Динамо" Ніко Кранчара, з яким вже працював в "Тоттенхемі" і "Портсмуті", повідомляє sport.ua.

У цьому сезоні Кранчар провів у складі київського клубу 17 матчів у різних турнірах, забивши в них 4 голи і віддавши 2 результативні передачі. Трансферна вартість 28-річного хорвата оцінюється в 7.5 мільйонів євро.

Раніше сам Кранчар заявляв про те, що не збирається їхати з Києва, а агент футболіста зазначив, що у його підопічного прекрасні стосунки з "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Бешикташ" орендує Мілевського, КПР звернув увагу на Кранчара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі