субота, 05 червня 2010 17:28

Бенітес очолить "Інтер", "Ліверпуль" тренуватиме Реднапп

Бенітес очолить "Інтер", "Ліверпуль" тренуватиме Реднапп

Основним кандидатом на пост головного тренера "Ліверпуля", який звільнився після відставки Рафаеля Бенітеса, як повідомляє Sky Sports, є нинішній керманич "Тоттенхема" Харрі Реднапп.

Рішення, про те, на чиїй кандидатурі зупинитися, будуть приймати виконавчий директор "Ліверпуля" Крістіан Перслоу і легендарний нападник "червоних" Кенні Далгліш, який в даний час працює в академії "Ліверпуля" з молодими гравцями.

Далгліш добре знає Реднаппа, так як він привів його сина Джеймі в команду в 1991 році, коли очолював клуб. Кандидатура Реднаппа підходить керівникам "Ліверпуля" тим, що нього є репутація тренера, який вдало розпоряджається трансферними засобами, вгадуючи з придбанням тих або інших гравців, а економічний стан "Ліверпуля" не дозволяє йому витрачати великі гроші на купівлю футболістів.

У той же час, "Тоттенхем" навряд чи захоче добровільно розлучитися з Реднаппом, контракт якого зі "шпорами" закінчується через рік, і має намір найближчим часом почати переговори про новий контракт.

Тим часом, як повідомляє Football Italia, іспанець Рафаель Бенітес може очолити італійський "Інтер" протягом найближчих 48 годин, якщо президент "неразуррі" Массімо Моратті не передумає.

Втім, це малоймовірно. Щонайменше так вважає захисник "Інтернаціонале" Вальтер Самуель: "Бенітес як тренер - це та особистість, яка потрібна команді після Жозе Моурінью. Рафа знає як працювати в умовах великої відповідальності, яка буде тяжіти над "Інтером" після успіхів минулого сезону.

Крім цього разом з Бенітесом Моратті може отримати у свою команду ряд гравців "Ліверпуля", які цілком ймовірно прийдуть слідом за наставником.

За матеріалами Террикон, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Бенітес очолить "Інтер", "Ліверпуль" тренуватиме Реднапп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі