четвер, 27 листопада 2008 16:02

Беккенбауер оцінив Подольськи в 15 мільйонів євро

Президент "Баварії" Франц Беккенбауер заявив, що клуб готовий продати свого нападаючого Лукаша Подольськи за 15 мільйонів євро. Беккенбауер нагадав, що два з половиною роки тому "Баварія" заплатила за Подольськи 10 мільйонів євро, і додав, що тепер він коштує в півтора рази дорожче, повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання Goal.com.

На початку цього тижня Подольськи сам заявив про бажання покинути "Баварію", де він отримує мало ігрового часу. Беккенбауер відзначив, що стиль нападаючого збірної Німеччини не підходить "Баварії". Президент клубу вважає, що його команді потрібні такі форварди, як Мирослав Клозе і Лука Тоні, які і є гравцями основного складу.

23-річний Подольськи починав кар"єру в "Кельні", а до "Баварії" перейшов літом 2006 року. За збірну Німеччини нападаючий грає з 2004 року. У 2006 році він став бронзовим призером чемпіонату світу, а в 2008 році - срібним призером чемпіонату Європи.

Зараз ви читаєте новину «Беккенбауер оцінив Подольськи в 15 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі