неділя, 08 травня 2011 13:47

Бекхем врізався у несправний автомобіль

Бекхем врізався у несправний автомобіль

Англійський футболіст Девід Бекхем потрапив в аварію на автомагістралі в районі міста Торранс в американському штаті Каліфорнія, повідомляє в ніч на неділю агентство Ассошіейтед Прес з посиланням на представника дорожньо-патрульної служби.

За його даними, автомобіль Cadillac, за кермом якого перебував Бекхем, врізався у несправний автомобіль марки Mitsubishi, припаркований біля узбіччя автотраси. У результаті аварії футболіст не постраждав.

40-річний житель міста Лос-Анджелес, чиє ім'я не називається, був госпіталізований зі скаргами на болі в шиї, проте госпіталізація носила профілактичний характер, і серйозних травм у чоловіка виявлено не було.

Від самого Бекхема ніяких коментарів не надходило.

Девід Бекхем є капітаном команди американського клубу "Лос-Анджелес Гелаксі", куди він перейшов у 2007 році з мадридського "Реала" і з того часу провів у складі "зелено-золотих" 50 матчів, в яких забив дев'ять голів.

Кар'єра Бекхема починалася у "Манчестер Юнайтед". Будучи гравцем "Лос-Анджелеса" він виступав на правах оренди за італійський "Мілан".

Зараз ви читаєте новину «Бекхем врізався у несправний автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі