пʼятниця, 04 січня 2008 18:58

Бекхем провів перше тренування з "Арсеналом"

Бекхем провів перше тренування з "Арсеналом"

Колишній капітан збірної Англії з футболу Девід Бекхем приступив до тренувань у складі лондонського "Арсеналу" з дозволу головного тренера "канонірів" Арсена Венгера, передає AFP. 4 січня Бекхем провів перше заняття на базі "Арсеналу" в Колні, яка розташована недалеко від будинку футболіста в Хертфордширі.

Бекхем є гравцем американського "Лос-Анджелес Гелаксі", проте в чемпіонаті США зараз перерва, і для підтримки спортивної форми півзахисник вирішив тренуватися з лідерами чемпіонату Англії. Він готується до товариського матчу його збірної зі Швейцарією, участь в якому йому гарантував новий наставник англійської команди Фабіо Капелло. Ця гра, яка відбудеться 6 лютого, стане для півзахисника сотою у футболці національної збірної.

Бекхем тренуватиметься в основному з дублерами, а не з основним складом "Арсеналу". У розташування "Лос-Анджелес Гелаксі" англієць повернеться в середині лютого, коли команда почне передсезонний збір. Чемпіонат США стартує в кінці березня.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем провів перше тренування з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі